MEDIA

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πού θα δείτε το ματς των "ερυθρόλευκων" με φόντο την 5η θέση της EuroLeague

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πού θα δείτε το ματς των "ερυθρόλευκων" με φόντο την 5η θέση της EuroLeague
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, ξέροντας ότι με νίκη θα κατακτήσει την 5η θέση, ενώ με ήττα την 6η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο κατάμεστο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, στο παιχνίδι που θα κρίνει την τελική του θέση στην κατάταξη.

Μετά τα χθεσινά (11/4) αποτελέσματα τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κατακτήσει την 5η θέση αν νικήσει την Φενέρ και την 6η αν ηττηθεί. Αν βρεθεί στην 5η θέση τότε θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα στα playoffs, ενώ αν κατακτήσει την 6η θέση θα βρεθεί απέναντι στην Μονακό με μειονέκτημα έδρας.

Η παρουσία των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φιλίπ Πετρούσεβ παραμένει αμφίβολη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει την ευκαιρία - αν το θελήσει - να επιλέξει αντίπαλο στα playoffs. Τόσο ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Μουσταφά Φαλ τόνισαν στις δηλώσεις τους ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, βάζοντας τέλος στην όποια παραφιλολογία πήγε να αναπτυχθεί εν τη γεννέση της.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, δεσπόζει το ματς της Βίρτους Μπολόνια με την Μπασκόνια (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), όπου ο νικητής θα κατακτήσει την 8η θέση και ο ηττημένος θα πέσει στην 10η θέση.

Το σημερινό (12/4) πρόγραμμα:
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime)
Παρτίζαν - Βαλένθια (21:30, Novasports 4)
Βίρτους Μπολόνια - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5)
Βιλερμπάν - Μπαρτσελόνα (12/4, 22:00, Novasports 2)
Τα χθεσινά (11/4) αποτελέσματα:
Ζάλγκιρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης 62-64
Μονακό - Μπάγερν Μονάχου 89-85
Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας 100-55
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο 92-86
Παναθηναϊκός AKTOR - Άλμπα Βερολίνου 84-75

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ