ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το update του Μπαρτζώκα για Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ ενόψει Φενέρμπαχτσε

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε update στη Media Day ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (12/4 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φίλιπ Πετρούσεβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη Media Day ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague στους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φίλιπ Πετρούσεβ για τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν, λέγοντας ότι και οι δύο είναι υγιείς, αλλά θα περιμένει να δει αν θα τους έχει διαθέσιμους στον αυριανό αγώνα.

"Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά επειδή προέρχονται από απουσία μηνών (σ.σ ο Μιλουτίνοβ) και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεβ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και διαφορετικό να είσαι σε φόρμα για EuroLeague σε αυτό το επίπεδο.

Θα δούμε και την προπόνηση τη σημερινή και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση - δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα για να έρθει πάλι σε καλό επίπεδο" , δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε το VIDEO του SPORT24 με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να εκτελεί βολές με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιβλέπει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ