ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - EuroLeague: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Ολυμπιακός - EuroLeague: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου
EUROKINISSI

Πέντε αγώνες, πέντε αποστολές για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs της EuroLeague έμειναν για τον Ολυμπιακό. Δείτε το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (ήττα με 90-75) πέρασε στην ιστορία και ο Ολυμπιακός έχει πλέον πέντε αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα, για μία θέση στην πρώτη τετράδα που θα του προσφέρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι Πειραιώτες δεν θα υποδεχθούν τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ούνικς Καζάν καθώς οι αγώνες απέναντι στις ρωσικές ομάδες έχουν αναβληθεί, έχει όμως τρία ταξίδια και δύο ματς στο ΣΕΦ, δύο αγώνες πολύ απαιτητικούς αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό και στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 15 Μαρτίου στο Κάουνας με αντίπαλο την Ζάλγκιρις, ενώ στις 17 Μαρτίου θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Στις 23 Μαρτίου θα παλέψει στο Μόντε Κάρλο με τη Μονακό και δύο ημέρες μετά, στις 25 Μαρτίου, θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν στη Λιόν. Ο τελευταίος αγώνας θα γίνει την 1η Απριλίου στο Φάληρο με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ