THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ολυμπιακός: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ένιωσε ένα σφίξιμο στο φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να αποχωρεί στο φινάλε από το παρκέ λόγω ενός σφιξίματος που αισθάνθηκε.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "Show Must Go On", το πρόβλημα του Αμερικανού γκαρντ δεν είναι σοβαρό, με αποτέλεσμα να μην εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Ο παίκτης ενδεχομένως να μην υποβληθεί καν σε εξετάσεις, ενώ ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι με το Λαύριο για την Stoiximan Basket League (9/3, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι κανονικά δεν ήταν να παίξει στο παιχνίδι με τη Βίρτους, ωστόσο έσφιξε τα δόντια για να δώσει το παρών.

Όσον αφορά και την κατάσταση των Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αμφότεροι μαζί με τον Γουίλιαμς-Γκος αναμένεται να είναι άπαντες παρόντες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στιε 14 Μαρτίου για την EuroLeague (14/3, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ