EUROLEAGUE

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ένιωσε σφίξιμο στο φινάλε του Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα σφίξιμο αποχώρησε από το παρκέ του ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, χωρίς πάντως να φαίνεται κάτι ανησυχητικό.

Στην επιστροφή του στη δράση μετά από τον προημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Περιστέρι, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έπαιξε 20:20 καθώς έπρεπε να καλύψει και την απουσία του Τόμας Γουόκαπ, αλλά και την ανετοιμότητα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, προς το φινάλε ωστόσο ένιωσε ένα σφίξιμο, χωρίς το πρόβλημά του να φαίνεται ανησυχητικό.

Ο Γουίλιαμς-Γκος είχε 6 πόντους (2/5 δίποντα, 2/2 βολές), δύο ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα και πραγματικά βοήθησε για να πάρουν οι Πειραιώτες την νίκη. Με δεδομένο ότι ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/3 στις 19:45) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, ματς που μπορεί να κρίνει την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, είναι πιθανό ο Αμερικανός να μην αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (9/3 στις 17:15) στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ