SPORTS & GOSSIP

Ολυμπιακός: Αυτό το αμάξι θα οδηγάει ο Πετρούσεβ

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο Hyundai Kona 2023
Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο Hyundai Kona 2023 OLYMPIACOS BC

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ, ο οποίος έφτασε το πρωί της Τρίτης (28/11) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του στη χώρα μας το νέο Hyundai Kona.

Από το πρωί της Τρίτης (28/11) ο Φιλίπ Πετρούσεβ βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος που πάτησε σε ελληνικό έδαφος θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του στη χώρα μας το νέο Hyundai Kona που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι και μόλις κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά.

Το νέο Kona ξεχωρίζει για την αισθητική του αμαξώματός του, που ταιριάζει ιδανικά με τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του. Θυμίζουμε πως το μοντέλο της Hyundai είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με εκδόσεις που ξεκινούν από το 1,0 λίτρο χωρητικότητας κινητήρα (με turbo και 120 ίππους) και φτάνει έως εκείνη με τον turbo κινητήρα των 1,6 λίτρων που αποδίδει 198 ίππους. Στο ενδιάμεσο υπάρχει και μια υβριδική έκδοση (που είναι και εκείνη η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να προσφέρθηκε στον Πετρούσεβ) με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,6 λίτρων και απόδοση 141 ίππων.

Hyundai Kona
Hyundai Kona HYUNDAI PRESS

Η έκδοση αυτή κοστίζει από 32.000 ευρώ (φτάνει έως τα 35.600 ευρώ) και προσφέρει ένα πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που τονίζεται από την εντυπωσιακή σουίτα έξυπνων τεχνολογιών αιχμής. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη συνδεσιμότητα και ευφυή χαρακτηριστικά άνεσης με την αρωγή πρωτοποριακών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Hyundai Kona
Hyundai Kona Hybrid HYUNDAI PRESS

Το υβριδικό Kona δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο -κάτι που μπορεί να αποτελεί και στοιχείο καθυσυχασμού για την ομάδα του Ολυμπιακού και για την ασφάλεια των μετακινήσεων του νέου της παίκτη- αφού για τα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται 11,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 161 χλμ./ώρα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ