ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO  KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα του deal.

Ολυμπιακός και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα πορευτούν μαζί για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε πολύ τον Αμερικανό γκαρντ κι εκείνος έκανε ένα βήμα πίσω ή μάλλον αρκετά βήματα πίσω στις οικονομικές του αξιώσεις για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας κλειστό διετές συμβόλαιο ύψους 1.9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρωταθλητής της EuroLeague 2022-23 με τη Ρεάλ αρχικά αποζητούσε 1.3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όμως κατάλαβε πως δεν θα έβρισκε το εν λόγω ποσό στον Ολυμπιακό για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Οι ερυθρόλευκοι δεν ξοδεύουν αλόγιστα και δεν θέλουν να διαταράξουν τις ισορροπίες εντός της ομάδας.

Όταν, λοιπόν, ο Τόμας Γουόκαπ, που είναι βασικό στέλεχος των Πειραιωτών (σ.σ.: φέτος ήταν ο μοναδικός που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια), έχει λαμβάνει 1 εκατομμύριο ευρώ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, έπειτα και από την πολυετή ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε προ ολίγων μηνών, δεν γίνεται να βρεθεί να παίρνει λιγότερο χρήματα από έναν νεοφερμένο παίκτη, ο οποίος μάλιστα θα ξεκινάει πίσω από τον Τεξανό γκαρντ στο rotation.

Ο Ολυμπιακός εξήγησε, λοιπόν, στον Γκος ποιο είναι το ταβάνι κι εκείνος, δείχνοντας έμπρακτα τη θέληση του για επανασύνδεση, προτίμησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα και να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ