ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αρχίζει την 4η διαβολοβδομάδα με αντίπαλο τη Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Αρχίζει την 4η διαβολοβδομάδα με αντίπαλο τη Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασκόνια (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague, στην 4η διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την 4η διαβολοβδομάδα της EuroLeague υποδεχόμενος την πληγωμένη Μπασκόνια (21:00, LIVE Blog για το Sport24.gr) για την 17η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Προερχόμενος από τις νίκες επί του Παναθηναϊκού (για την EuroLeague) και της ΑΕΚ (για την Basket League), ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο κόντρα στους Βάσκους, παρά το γεγονός ότι η Μπασκόνια θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Τορνίκε Σενγκέλια.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για εντός έδρας απώλεια αυτή τη στιγμή στην προσπάθειά τους για είσοδο στην τετράδα, ειδικά από μία ομάδα που - αυτή τη στιγμή - βρίσκεται εκτός 8αδας και οφείλουν να προσεγγίσουν σωστά το παιχνίδι για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Αναντολού Εφές με την Ζάλγκιρις, ενώ, στους άλλους αγώνες, η Χίμκι υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και η Γκραν Κανάρια την Ρεάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Χίμκι - Φενέρμπαχτσε (19:00)

Αναντολού Εφές - Ζάλγκιρις (20:30)

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (21:00)

Γκραν Κανάρια - Ρεάλ (22:30)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ