ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αναχώρησε για Πάτρα για φιλικό με Λούντζη αλλά χωρίς διεθνείς και Βεζένκοβ

Ολυμπιακός: Αναχώρησε για Πάτρα για φιλικό με Λούντζη αλλά χωρίς διεθνείς και Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με προορισμό την Πάτρα αναχώρησε την Πέμπτη (16/9) ο Ολυμπιακός εκεί όπου θα δώσει ένα φιλικό με τον Προμηθέα. Στην αποστολή ο Λούντζης, εκτός οι άλλοι διεθνείς και ο Βεζένκοβ. Από Δευτέρα (19/9) στις προπονήσεις οι Παπανικολάου - Λαρεντζάκης.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Πέμπτη (16/9) με προορισμό την Πάτρα εκεί όπου θα δώσει ένα φιλικό με τον Προμηθέα το Σάββατο (17/9). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μιχάλης Λούντζης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, ωστόσο εκτός παρέμειναν οι άλλοι διεθνείς (Παπανικολάου, Σλούκας, Λαρεντζάκης) καθώς επίσης και ο Σάσα Βεζένκοβ αλλά και ο Μουστάφα Φαλ που εξακολουθεί να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας.

Τόσο ο Παπανικολάου όσο και ο Λαρεντζάκης θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις την Δευτέρα (19/9), ενώ τη συγκεκριμένη μέρα θα απουσιάσουν οι Κώστας Σλούκας και Τόμας Γουόκαπ (θα μεταβούν στην Βαρκελώνη και στην Βαρσοβία αντίστοιχα, για να μετάσχουν σε διαφημιστικά σποτ της Ευρωλίγκας), καθώς και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του στο μίτινγκ της ELPA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ