ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Αδιανόητη ασίστ του Ντόντσιτς πίσω από την πλάτη

Ο Λούκα Ντόντσιτς πασάρει την μπάλα
Ο Λούκα Ντόντσιτς πασάρει την μπάλα PRINTSCREEN

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνδύασε για ακόμα μία φορά θέαμα και ουσία στον αγώνα της Σλοβενίας με την Αργεντινή, βγάζοντας μία μαγική πάσα πίσω από την πλάτη στον Μάικ Τόμπι, με τον σέντερ των Σλοβένων να ολοκληρώνει την φάση.

Ο Λούκα Ντόντσιτς τρέλανε κόσμο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σλοβενίας με την Αργεντινή σημειώνοντας 31 πόντους σε αυτό το διάστημα, οδηγώντας τελικά την ομάδα του στην νίκη (118-100) σταματώντας στους 48 πόντους. Στην τρίτη περίοδο του αγώνα, λοιπόν, φρόντισε να δείξει και την άλλη πλευρά του, την καλύτερή του: Αυτή του δημιουργού.

Με την άμυνα των Αργεντινών να προσαρμόζεται πάνω του, ο σταρ των Μάβερικς έπαιξε το Πικ εν Ρολ με τον Μάικ Τόμπι. Ενώ λοιπόν ο ψηλός των Σλοβένων του έδωσε το σκριν και ρόλαρε προς το καλάθι, ο Ντόντσιτς πάσαρε με μαγικό τρόπο πίσω από την πλάτη, με τον Αμερικανό να ολοκληρώνει με λέι-απ την φάση.

Δείτε το VIDEO:

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ