ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Μαγικός Ντόντσιτς, έβαλε 31 πόντους στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με την Αργεντινή

Ο Λούκα Ντόντσιτς οργίασε απέναντι στην Αργεντινή
Ο Λούκα Ντόντσιτς οργίασε απέναντι στην Αργεντινή AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Απίστευτα πράγματα από τον Λούκα Ντόντσιτς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αργεντινή με την Σλοβενία, με τον σταρ των Μάβερικς να σημειώνει 31 πόντους.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ξεκίνησε "καυτός" στον αγώνα της Αργεντινής με την Σλοβενία για την 1η αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων (νίκη με 118-100 για τους Σλοβένους), όντας ασταμάτητος.

Ο Σλοβένος δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο έχοντας 31 πόντους με 7/8 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 5/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 1 λάθος και 35 βαθμούς στην αξιολόγηση σε 16 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα συμμετοχής (!), με την Σλοβενία να κλείνει το δεύτερο δεκάλεπτο προηγούμενη με 62-42, ενώ τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 48 πόντους.

Δείτε το VIDEO με τα όργια του Ντόντσιτς στο πρώτο ημίχρονο:

Δείτε μερικές ακόμα από τις καλύτερες στιγμές του Ντόντσιτς κόντρα στην Αργεντινή σε ολόκληρο το παιχνίδι:

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ