ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλεισαν ακόμα δύο εισιτήρια για το Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλεισαν ακόμα δύο εισιτήρια για το Παρίσι
FIBA.BASKETBALL

Τα παιχνίδια κατάταξης των θέσεων 17-32 του MundoBasket 2023 ολοκληρώνονται σήμερα (2/9) και μέσα από αυτά προέκυψαν ακόμα δύο χώρες που έκλεισαν το εισιτήριό τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Οι αγώνες κατάταξης του MundoBasket 2023 ολοκληρώνονται σήμερα (2/9) και μέσα από αυτούς προέκυψαν δύο ομάδες που θα δώσουν το παρών στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι.

Ο λόγος για το Νότιο Σουδάν και την Ιαπωνία που επικράτησαν των Ανγκόλα και Φιλιππινών αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας τη θέση τους στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του επόμενου καλοκαιριού.

Ήδη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έχουν λάβει ακόμα η Γαλλία, η οποία είναι η διοργανώτρια, αλλά και η Αυστραλία που αποτελεί την εκπρόσωπο της Ωκεανίας.

Απευθείας πρόκριση στο μεγάλο αθλητικό γεγονός παίρνουν μέσω MundoBasket συνολικά 7 χώρες. Δύο από την ήπειρο της Ευρώπης, δύο από την ήπειρο της Αμερικής, μία από την ήπειρο της Αφρικής (Νότιο Σουδάν), μία από την ήπειρο της Ασίας (Ιαπωνία) και μία από την ήπειρο της Ωκεανίας (Αυστραλία).

Τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια θα προκύψουν μέσω των προολυμπιακών τουρνουά.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ