ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ολύμπια Λάρισας: Ο κατάσκοπος που με αγάπησε

Η αλά Τζέιμς Μποντ παρουσίαση του SPORT 24 της Ολύμπια Λάρισας

Η αποστολή: Μετά από μια σούπερ επιτυχημένη αποστολή ο Τζέιμς Μποντ οδεύει σε νέες περιπέτειες. Πρώτα πρέπει να γίνει το αφεντικό της πόλης, στη συνέχεια το αφεντικό της επαρχίας, έτσι ώστε να μπορέσει να διεισδύσει και να πατάξει τη "μαφία" της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

007 εναντίον... κακοτυχίας. Ο Μπίλι Τόμας δεν έχει βγάλει ακόμη δελτίο, ενώ πριν καν αρχίσουν τα ματς οι "πορτοκαλί" πράκτορες έχουν χάσει πολύτιμους συνδέσμους (Κούρτοβιτς, Γιαννουλάκο). Πέρσι για παρόμοιο λόγο έχασαν αρκετές θέσεις στη τελική βαθμίδα της Υπηρεσίας.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο έμπειρος Μπίλι Τόμας. Με εμπειρία από την Αμερική και μεγάλες ευρωπαϊκές παραγωγές αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη στο καστ. Καλείται να παίξει έναν απαιτητικό ρόλο (που πέρσι ενσάρκωνε ο Ματ Ουόλς) και το χειρότερο είναι ότι ακόμη περιμένει την... άδεια του (να σκοτώνει) από το Βελιγράδι.

Παίζουν οι: Φάνης Κουμπούρας, Μάριος Μπατής, Μίρζα Κούρτοβιτς, Μπίλι Τόμας, Γιώργος Τριχόπουλος, Μπίλι Τόμας, Νίκος Θεοδωράκος, Γιάννης Καραγκιολίδης, Γιάννης Καραβασάνης, Μάριους Λάκσα, Κεν Λέισι, Στίβεν Αριγκμπάμπου, Βασίλης Γιαννουλάκος, Λευτέρης Νεοφυτίδης κι ο Γιώργος Τσιάρας.

Σκηνοθέτης: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο περί ου λόγος κατάσκοπος (από το Μαρούσι), που αγάπησε κι αγαπήθηκε στη Λάρισα. Στην παρθενική του αποστολή άφησε τα διαπιστευτήρια του. Το... πρώτο αίμα, όμως, δεν είναι ποτέ αρκετό.

Η κριτική του SPORT 24: Από τις ταινίες που σου αρέσουν να βλέπεις. Στηρίζεται στο σύνολο, έχει φρέσκια ματιά (από φέτος κι ευρωπαϊκή) και προσφέρει θέαμα. Μπορεί να μην κερδίσει το Όσκαρ, αλλά τουλάχιστον μαζεύει τον κόσμο στη "φωτεινή" αίθουσα της Νεάπολης.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ