ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολλανδία - Ελλάδα: Οι δωδεκάδες του αγώνα

Ολλανδία - Ελλάδα: Οι δωδεκάδες του αγώνα
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του EuroBasket 2025. Αυτές είναι οι δωδεκάδες των δύο ομάδων.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στα προκριματικά για το EuroBasket 2025 κόντρα στην Τσεχία στο ΣΕΦ, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ολλανδία (26/2, 20:30, Novasports 4/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Sportcampus Zuiderpark στη Χάγη.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του κάποιους παίκτες από την EuroLeague (σσ. Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Ντίνος Μήτογλου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης), ενώ το ντεμπούτο τους με την γαλανόλευκη αναμένεται να κάνουν οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης. Αυτές είναι οι δωδεκάδες των δύο ομάδων.

Η δωδεκάδα της Ελλάδας: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Η δωδεκάδα της Ολλανδίας: Μένο Ντίκστρα, Γιανίκ Φράνκε, Ματ Χάαρμς, Σαρλόν Κλουφ, Γιανίκ Κράαγκ, Εμάνουελ Ενζεκουέσι, Ρόλαντ Σάφτεναρ, Λουκ βαν Μπρι, Ντίλαν βαν Όικ, Κάι βαν ντερ Βούρστ ντε Βρις, Μαράιν Βέρβερς και Λέον Γουίλιαμς.

Το Depth Chart της Ελλάδας

  • PG: Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μιχάλης Λούντζης
  • SF: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  • PF: Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ