ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όλη η Μπαρτσελόνα σε καραντίνα μέχρι την Τρίτη 6/10

Όλη η Μπαρτσελόνα σε καραντίνα μέχρι την Τρίτη 6/10
EUROKINISSI

Σταμάτησαν οι προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, μετά από τα δύο κρούσματα στο προπονητικό team. Την Τρίτη (6/10) τα νέα τεστ, με φόντο το ματς της Πέμπτης με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι δυο συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ο συναγερμός ήχησε δυνατά στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και με τα κρούσματα να πληθαίνουν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, οι Καταλανοί πήραν την απόφαση να βάλουν λουκέτο για μερικές ημέρες μιας και ο αγώνας τους για τη Liga Endesa αναβλήθηκε.

Άπαντες μπήκαν σε καραντίνα, ώστε να υποβληθούν την Τρίτη (6/10) σε νέο τεστ κορονοϊού και από εκεί και πέρα να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα. Η Μπάρτσα θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για το ματς της Πέμπτης (8/10) με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, προς το παρόν όμως αυτό μοιάζει πολύ μακρινό. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα, σε αυτήν θα πρέπει να προσαρμοστούν όλες η ομάδες της EuroLeague.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να γεμίσουν το ρόστερ τους, ανεβάζοντας εννέα παίκτες από τα τμήματα υποδομής ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο των λιγότερων από οκτώ υγιών παικτών που θα οδηγήσει σε μηδενισμό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ