EUROLEAGUE

Όλα καλά με "Πρι" και Ντάνστον

Όλα καλά με "Πρι" και Ντάνστον
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων τη φετινή σεζόν στάθηκε τυχερός, καθώς οι τραυματισμοί των Πρίντεζη και Ντάνστον δεν εμπνέουν ανησυχία.

Αν μη τι άλλο η φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον Ολυμπιακό που συχνά πυκνά και σε κρίσιμα σημεία είδε να χάνει παίκτες λόγω τραυματισμών. Σπανούλης και Χάντερ μέχρι πρότινος ήταν στο απουσιολόγιο του Σφαιρόπουλου κάτι που προκαλούσε πολλά προβλήματα ενόψει της προετοιμασίας για την σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα (15/4) ο πάγκος των "ερυθρολεύκων" χτυποκάρδισε για ακόμα μία φορά βλέποντας τον Γιώργο Πρίντεζη να δέχεται ένα χτύπημα στην πλάτη στο δεύτερο δεκάλεπτο και τον Μπράιαντ Ντάνστον να τραυματίζεται στο γόνατο στην τελευταία περίπτωση. Η κατάσταση των δύο παικτών μετά το τέλος του αγώνα εκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ με τα νέα να είναι ευχάριστα, καθώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τραυματίες, ωστόσο, είχε κι η Μπαρτσελόνα με τον Μπραντ Όλεσον να είναι πιθανό να χάσει το δεύτερο ματς, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη στον δεξιό αστράγαλο αναμένεται να τον αφήσει στα πιτ για τον αγώνα της Παρασκευής (17/4)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ