ΕΛΛΑΔΑ

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε κανονικά τζάμπολ το Σαββατοκύριακο στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ

Μία μπασκέτα
Μία μπασκέτα EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ θα διεξαχθούν κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο και από την ΕΟΚ εκφράζεται σιγουριά πως δεν θα υπάρχει ζήτημα με την αποχή των κριτών από τους αγώνες.

Το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τους κριτές των αγώνων μπάσκετ και την πρόθεσή τους να μην παραστούν στα παιχνίδια, φαίνεται πως δεν θα επηρεάσει την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στα εθνικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά και στην ΕΟΚ εκφράζεται σιγουριά πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Θυμίζουμε μάλιστα πως η Ομοσπονδία έχει καλέσει σε συνάντηση τους κριτές στα γραφεία της στις 14 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που τους ταλανίζει και να βρεθούν κοινοί τόποι.

Στη Basket League, στην Elite League, σε Α1 Γυναικών, Β' Εθνική και Γ' Εθνική τα παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν γίνουν χωρίς πρόβλημα. Όσον αφορά στην ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε ότι έπειτα από την απόφαση-επιστολή των κριτών, όλοι οι αγώνες της Ένωσης του Σαββάτου 10/12 και της Κυριακής 11/12 αναβάλλονται. Για την Δευτέρα 12/12 και έπειτα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Ακόμα δεν είναι γνωστό ποια "φόρμουλα" θα βρεθεί με τους κριτές (δεν αναγνωρίζονται βάσει του αθλητικού Νόμου ως αθλητικός φορέας) και είναι κάτι που θα τεθεί επί τάπητος τις επόμενες ημέρες, όταν και θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ