ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Κίνδυνος να μην υπάρξουν αγώνες μπάσκετ το Σαββατοκύριακο λόγω αποχής των κριτών

Μία μπασκέτα
Μία μπασκέτα EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση της ΓΓΑ και του Λευτέρη Αυγενάκη να μην αναγνωρίσει ως αθλητικούς φορείς τους συνδέσμους των κριτών (ανθρώπους γραμματείας) ωθεί τους κριτές στην απόφαση να μην παραστούν στα παιχνίδια, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν αγώνες μπάσκετ σε κανένα επίπεδο το προσεχές Σαββατοκύριακο, από την Basket League μέχρι τις τοπικές κατηγορίες.

Το ελληνικό μπάσκετ κινδυνεύει με λουκέτο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Από την Basket League μέχρι τις τοπικές κατηγορίες. Ο λόγος; Η κόντρα του συνδέσμου κριτών (άνθρωποι της γραμματείας) με τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΓΓΑ εξαιτίας μίας τελευταίας απόφασης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει τους συνδέσμους των κριτών ως αθλητικούς φορείς, με αποτέλεσμα οι κριτές να σκοπεύουν να μην παραστούν σε αγώνες μπάσκετ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, αφού - βάσει αυτού του σκεπτικού - δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικές δράσεις.

Γίνεται σαφές ότι χωρίς κριτές δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ, αφού η γραμματεία είναι... προαπαιτούμενο για έναν αγώνα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια λύση, τότε σημαίνει ότι θα μπει λουκέτο σε όλες τις κατηγορίες λόγω αδυναμίας τέλεσης των αγώνων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ