ΕΛΛΑΔΑ

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης τίμησαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης τίμησαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη
GLOMEX

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κοπή βασιλόπιτας και στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τιμήθηκε από τους βετεράνους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας του συνδέσμου.

Ο Σύνδεδμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σάββατο (20/1) εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και στο πλαίσιο αυτής έγινε τιμητική βράβευση στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσαν το παρών σε μία λαμπερή εκδήλωση με την παρουσία σπουδαίων αθλητών που αγωνίστηκαν στα παρκέ.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ όπου δήλωσε:

"Ο καλύτερος προπονητής ήταν πάντα ο αντίπαλός μου και αυτός που μου έβαζε ένταση στην προπόνηση, οπότε οφείλω πολλά. Έμαθα πολλά και μαθαίνω πολλά και για τη ζωή και για τον αθλητισμό και νομίζω ότι είναι ωραίο οι γονείς να πάνε τα παιδιά τους να παίξουν μπάσκετ. Θα τα βοηθήσει στον χαρακτήρα τους και στον τρόπο με τον οποίο θα γνωρίσουν τη ζωή και φυσικά για τους μεγαλύτερους να πηγαίνουν γήπεδο και να παίζουν και να παρακολουθούν.

Όταν με βλέπουν στον δρόμο όλοι νομίζουν ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη, οπότε καταλαβαίνει κάποιος πόσα πολλά σημαίνει για μένα αυτή η πόλη. Υπήρξαν διάφορες στιγμές, έχω μείνει σε αυτές που αγάπησε ο κόσμος, είτε από την τηλεόραση, είτε ζώντας τις ημέρες των αγώνων στην πόλη μας".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ