ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Οι τρεις προτεραιότητες του Ομπράντοβιτς: Τι γίνεται με Καλάθη και Λαπροβίτολα στην Παρτίζαν

Οι τρεις προτεραιότητες του Ομπράντοβιτς: Τι γίνεται με Καλάθη και Λαπροβίτολα στην Παρτίζαν
ABA LEAGUE/ PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Τρία σημαντικά κενά θέλει να καλύψει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν, με δύο από αυτά να ενδέχεται να κλείσουν από την αγορά του NBA.

Έχασε τον Ντάντε Έξουμ (Μάβερικς). Έχασε και τον Γιαμ Μάνταρ (Φενέρμπαχτσε). Είδε τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Ματίας Λεσόρ να πηγαίνουν πακέτο στον Παναθηναϊκό. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε πάντως την Παρτίζαν να κρατάει τους Κέβιν Πάντερ, Τζέιμς Νάναλι και Ζακ ΛεΝτέι, έχει μια καλή βάση για να χτίσει την ομάδα της σεζόν 2023/24, ωστόσο έχει και αρκετά κενά που πρέπει να καλύψει σε μία περίοδο στην οποία η ευρωπαϊκή αγορά μοιάζει αρκετά "στεγνή" μετά από την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην υπογράψει στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει η Mozzart, ο Ομπράντοβιτς ψάχνει έναν πρωτοκλασάτο πόιντ γκαρντ, έναν φόργουορντ και έναν σέντερ, με μεγάλη πιθανότητα ο ένας ή και δύο παίκτες να προέρχονται από την αμερικανική αγορά, από την αγορά του NBA. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Σέρβος θρύλος δεν βιάζεται, ωστόσο την ίδια στιγμή παρακολουθεί και μερικές περιπτώσεις από την Ευρώπη όπως αυτή του Νίκολας Λαπροβίτολα και εκείνη του Νικ Καλάθη. Με την υποσημείωση ότι και οι δύο δεσμεύονται με συμφωνίες με τη Μπαρτσελόνα και τη Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Ο Αργεντινός γκαρντ έχει buyout 600 χιλιάδων ευρώ, αντίθετα με τον ομογενή πλέι μέικερ που φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να μείνει ελεύθερος. Ο Ομπράντοβιτς θα ήταν ευχαριστημένος με έναν εκ των δύο και από εκεί και πέρα θα προτιμήσει κάτι καλύτερο και ενδεχομένως κάτι πιο "φρέσκο" από ψηλούς όπως οι Ταρίκ Μπλακ, Μπράιαντ Ντάνστον, Χασιέλ Ριβέρο, Οθέλο Χάντερ που παραμένουν στην δεξαμενή των free agents.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE NBA ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ