ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Νίκολα Μίροτιτς: Σερβική ιστοσελίδα αποκαλύπτει γιατί αθέτησε την προφορική δέσμευση με την Παρτίζαν

Νίκολα Μίροτιτς: Σερβική ιστοσελίδα αποκαλύπτει γιατί αθέτησε την προφορική δέσμευση με την Παρτίζαν
©FCBBASKET

Το Mirotic Saga συνεχίζεται μετά από την απόφαση του 31χρονου φόργουορντ να αθετήσει την προφορική δέσμευση με την Παρτίζαν. Ποιος ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης.

The Mirotic Saga. Το φετινό καλοκαίρι και όλα όσα αφορούν την EuroLeague περιστρέφονται γύρω από τον Νίκολα Μίροτιτς. Από τη μία το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα και ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα βγει, από την άλλη οι μνηστήρες για τον 31χρονο φόργουορντ.

Μέχρι στιγμής, ο "Μίρο" δεν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φερέγγυος σε ό,τι αφορά στις προφορικές δεσμεύσεις που έχει δώσει. Αρχικά βρέθηκε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά έκανε πίσω και μετά αθέτησε το λόγο που είχε δώσει στην Παρτίζαν. Κι αν η δεύτερη έβγαλε από τη συζήτηση τις απειλές που φέρεται να δέχθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς και τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει απόφαση (τουλάχιστον κατά δήλωση του ιδίου), ένα νέο σερβικό δημοσίευμα έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα επεισόδιο στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ των τελευταίων ετών στην EuroLeague.

Ποιος λοιπόν τον επηρέασε; Η Εκκλησία! Σύμφωνα με τη Republika της Σερβίας, η Εκκλησία της Σερβίας ήρθε σε επικοινωνία με την πλευρά του 31χρονου φόργουορντ, ζητώντας από τον ίδιο να αποφύγει τη μετακόμιση στη χώρα προκειμένου "να μη διχάσει τον λαό της Σερβίας".

Δεν θα πούμε ότι είναι κάτι που έχουμε ξανακούσει, πλην όμως δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε πως πολλά απ όσα έχουν γίνει φέτος το καλοκαίρι και περιστρέφονται γύρω από τον Νίκολα Μίροτιτς είναι... πρωτοφανή.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ