NBA

Οι τρεις λόγοι που οδηγούν τον Πασκάλ Σιάκαμ στην έξοδο από τους Τορόντο Ράπτορς

Ο Πασκάλ Σιάκαμ σε φάση από αγώνα Γουόριορς - Ράπτορς τον Μάιο του 2021
Ο Πασκάλ Σιάκαμ σε φάση από αγώνα Γουόριορς - Ράπτορς τον Μάιο του 2021 Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Το βαρύ συμβόλαιο, τα επεισόδια με τον Νερς και ο rookie Σκότι Μπαρνς σπρώχνουν τον Πασκάλ Σιάκαμ στην έξοδο από τους Τορόντο Ράπτορς.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 (από 33 έως 38 εκατομμύρια δολάρια οι ετήσιες αποδοχές του για την επόμενη τριετία), ωστόσο φαίνεται πως ο Πασκάλ Σιάκαμ δεν θα το εξαντλήσει στο Τορόντο. Οι Ράπτορς έχουν αρχίσει να δέχονται προτάσεις για τον 27χρονο φόργουορντ, με τον Μασάι Ουτζίρι να παραδέχεται πως αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με επαγγελματισμό.

Φαίνεται ότι το βαρύ συμβόλαιο του Σιάκαμ, σε συνδυασμό με την επιλογή του Σκότι Μπαρνς (20, 2μ.06) στο νούμερο 4 του NBA Draft 2021, αλλά και με κάποια επεισόδια που είχε ο έμπειρος φόργουορντ με τον Νικ Νερς στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, έχουν οδηγήσει τους Ράπτορς σε διαπραγματεύσεις με ομάδες όπως οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο πρωταθλητής 2019 με τους Ράπτορς, Σιάκαμ, είχε την περασμένη σεζόν 21.4 πόντους (51% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 83% στις βολές), 7.2 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 35.8 λεπτά συμμετοχής σε 56 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ