ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι γράφουν για συμφωνία Φενέρμπαχτσε με Σλούκα

Οι Τούρκοι γράφουν για συμφωνία Φενέρμπαχτσε με Σλούκα

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να ρίξει... μεταγραφική βόμβα στην Ευρώπη, με την απόκτηση του Σλούκα, προσφέροντας του διετές συμβόλαιο. "Έχουν δώσει τα χέρια", λένε οι "γείτονες".

Το τριετές συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό (το δεύτερο του στην ομάδα), το οποίο είχε ανανεώσει το 2012, ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Τόσο οι Πειραιώτες, όσο και ο 25χρονος γκαρντ, επιθυμούν να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία (όπως έχουν δηλώσει δημόσια και οι δύο πλευρές), αλλά για τον Έλληνα πλέι-μέικερ υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον και από την Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος, όπως τονίζουν, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, όντας ένας παίκτης που παίρνει πρωτοβουλίες σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα, διαθέτοντας καλό μακρινό σουτ.

Όπως αναφέρει το κείμενο, το κλαμπ είναι έτοιμο να ρίξει... μεταγραφική βόμβα στην Ευρώπη με την συγκεκριμένη κίνηση. Οι Τούρκοι, μάλιστα, το προχωρούν, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, έχοντας δώσει και τα χέρια (!) έχοντας συμφωνήσει σε όλα, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο παίκτης, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του, πολλάκις, πως διάθεση του είναι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, στην ομάδα που ανδρώθηκε (ήρθε στον Πειραιά σε ηλικία 18 ετών το 2008) όπως επεσήμανε,τονίζοντας πως όταν τελειώσει η σεζόν θα ξεκινήσει νέος κύκλος συζητήσεων με την διοίκηση της πειραϊκής ΚΑΕ.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τοποθέτηση του για το θέμα (στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Μαδρίτη), ο 25χρονος γκαρντ σχολίασε πως θα χρειαστεί να μιλήσει και με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο, προφανώς για τον ρόλο του στην ομάδα.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με πρόσφατη δήλωση για το θέμα από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, είπαν τα εξής: " Ο Κώστας θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και εμείς θέλουμε να μείνει ο Σλούκας. Θέλουμε να μείνει ο Σλούκας, είναι δικό μας παιδί, σε εμάς ανδρώθηκε και πιστεύουμε θα μείνει στον Ολυμπιακό". Ο 25χρονος γκαρντ αποτελεί μέλος του βασικού κορμού των επιτυχιών που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνας μπασκετμπολίστες της νέας γενιάς και είναι δεδομένο πως η διοίκηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να τον κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας όμως και εκείνη τα δικά της στάνταρ.

Ενήμερη η πλευρά του παίκτη για το δημοσίευμα, αλλά...

Η πλευρά του Κώστα Σλούκα είναι ενήμερη για το δημοσίευμα, δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει το γεγονός, παραδέχεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, κάτι λογικό αφού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη και τονίζει πως προτεραιότητα του παίκτη είναι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως αυτή την στιγμή ο αθλητής είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους.

Σε φωτογραφία το δημοσίευμα

Οι Τούρκοι γράφουν για συμφωνία Φενέρμπαχτσε με Σλούκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ