NBA

Οι Τίμπεργουλβς πήραν το ρίσκο με τον Μαλίκ Μπίσλι και του έδωσαν 60 εκατομμύρια

Ο Μαλίκ Μπίσλι, περιφερειακός των Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ο Μαλίκ Μπίσλι, περιφερειακός των Μινεσότα Τίμπεργουλβς AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Οι περιπέτειες του Μαλίκ Μπίσλι με τον νόμο δεν τρόμαξαν τους Τίμπεργουλβς, που του έδωσαν 60 εκατομμύρια δολάρια για 4 χρόνια και τον κράτησαν στη Μινεσότα.

Λίγες ημέρες πριν από τα 24α γενέθλιά του, ο Μαλίκ Μπίσλι θα πρέπει να αισθάνεται ευγνώμων στους Τίμπεργουλβς. Οι παράγοντες της ομάδας της Μινεσότα πίστεψαν σε εκείνον όταν τον απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Ντένβερ Νάγγετς και τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/11) του έδωσαν τετραετές συμβόλαιο αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Μπίσλι απασχόλησε το τελευταίο διάστημα για λάθος λόγους τους φαν του ΝΒΑ, με τελευταίο παράπτωμά του ότι απείλησε σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ οικογένεια με όπλο. Συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, οι Τίμπεργουλβς όμως πιστεύουν στο δεδομένο ταλέντο του και γι' αυτό πήραν την απόφαση να ρισκάρουν, προφανώς έχοντας κάποιες δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο που θα υπογράψουν μαζί του.

Τη σεζόν 2019/20 ο Μπίσλι είχε σε 14 αγώνες με τη φανέλα των Λύκων 20.7 πόντους από 52% στο δίποντο, 43% στο τρίποντο και 75% στις βολές, μαζί με 5.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ