EUROLEAGUE

Οι συμπτώσεις και ο Σκαριόλο!

Οι συμπτώσεις και ο Σκαριόλο!

Στις 30/03/2006 η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο Palau Blaugrana από τη Μάλαγα του Σέρτζιο Σκαριόλο, στην τελευταία αγωνιστική του TOP-16 εκείνης της σεζόν.

Χθες ήταν η σειρά μιας άλλης ομάδας του Ιταλού τεχνικού να σπάσει το απίστευτο σερί νικών των Καταλανών στη β' φάση της διοργάνωσης. Επίσης σε ισπανικό ''εμφύλιο''! Επίσης στην αυλαία του TOP-16!!!

Η τελευταία ομάδα που πανηγύρισε νίκη στο Palau Blaugrana σε αγώνα TOP-16 πριν από τον χθεσινό (10/4) θρίαμβο της Λαμποράλ ήταν η Μάλαγα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Χθες οι Βάσκοι υποχρέωσαν τους ''μπλαουγκράνα'' στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα στη β' φάση της Euroleague υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια κι ενώ μεσολάβησαν 31 σερί νίκες στο TOP-16!

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός της Μάλαγα

Στις 30/03/2006 η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Ουνικάχα στην αυλαία του TOP-16 εκείνης της σεζόν, έχοντας ήδη πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ''έτρεξε'' επιμέρους σκορ 7-30 στις αρχές της αναμέτρησης και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 60-73!

Την Πέμπτη ο Νοτσιόνι, το 2006 ο Γουίλιαμς

Ο Μάρκους Γουίλιαμς τελείωσε τον αγώνα κόντρα στους ''μπλαουγκράνα'' με 27 πόντους και 6/9 τρίποντα, ο Ντάνιελ Σαντιάγο πρόσθεσε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους νικητές ενώ οι προσπάθειες του Ροδρίγο Ντε λα Φουέντε (10π.) δεν ήταν αρκετές για την Μπαρτσελόνα.

Με Φούτσκα, Κακιούζη και Γκασόλ

Στους Καταλανούς αγωνίζονταν τότε οι Γκρεγκόρ Φούτσκα, Τζόρντι Τρίας, Ντένις Μαρκονάτο, Σαμόντ Γουίλιαμς, Εντ Κότα, Ροδρίγο Ντε Λα Φουέντε, Μιχάλης Κακιούζης, Μπούτσι Θόρντον, Μαρκ Γκασόλ και Ρότζερ Γκριμάου. Οι μόνοι που έχουν απομείνει στο ρόστερ των ''μπλαουγκράνα'' από εκείνη την ομάδα είναι ο Βίκτορ Σάδα και, φυσικά, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Οι σατανικές συμπτώσεις!

Χθες η Λαμποράλ Κούτσα έκανε τη μεγάλη έκπληξη, ανέτρεψε το εις βάρος της -19 (45-26, στο 14'11'') και πανηγύρισε σπουδαία νίκη στη Βαρκελώνη με 86-97. Ο Αντρές Νοτσιόνι πέτυχε 37 πόντους κι έγινε ο παίκτης που σκόραρε τους περισσότερους πόντους στο Palau Blaugrana ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα. Λεπτομέρεια; Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν αυτός που έσπασε το απίστευτο εντός έδρας σερί νικών της ''Μπάρτσα''.

Οι Καταλανοί την... πάτησαν ξανά από τον Ιταλό τεχνικό, σε ισπανικό ''εμφύλιο'', στην αυλαία του TOP-16!!!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ