NBA

Οι στόχοι των Λος Άντζελες Λέικερς στη Free Agency που ανοίγει τη Δευτέρα (2/8)

Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021
Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φάση από αγώνα Πέλικανς - Λέικερς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/DERICK HINGLE

Πανέτοιμοι να "χτυπήσουν" σημαντικούς ρολίστες για να υποστηρίξουν τους Γουέστμπρουκ - Τζέιμς - Ντέιβις είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς, μία ημέρα πριν ανοίξει η Free Agency 2021.

Μία ημέρα έμεινε για την έναρξη της Free Agency 2021 στο ΝΒΑ και οι 30 οργανισμοί της Λίγκας σηκώνουν ξανά τα μανίκια τους μετά από το NBA Draft 2021.

Μετά από μία κακή σεζόν και έναν αποκλεισμό από τους Φοίνιξ Σανς στα playoffs της Δυτικής Περιφέρειας, οι Λέικερς θέλουν να πατήσουν απότομα το γκάζι, έχουν ήδη συμφωνήσει να πάρουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Γουίζαρντς (για τους Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, Κάιλ Κούζμα, Μοντρέζλ Χάρελ) κι έχουν ξεχωρίσει τους μεταγραφικούς τους στόχους με την ελπίδα να πείσουν κάποιους από αυτούς να μετακομίσουν σε τιμή... κόστους στο Λος Άντζελες.

Ο Καρμέλο Άντονι περιμένει με αγωνία για να ακούσει το τηλέφωνό του να χτυπάει και αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι πράγματι θα γίνει παίκτης των Λέικερς, οι οποίοι σκέφτονται να πάρουν πίσω στην ομάδα μετά από έναν χρόνο τον Ντουάιτ Χάουαρντ για να του δώσουν τη θέση του αναπληρωματικού σέντερ.

Από εκεί και πέρα, ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ Πάτι Μιλς είναι μια σπουδαία περίπτωση κοντού που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ομάδα πρωταθλητισμού, οι Τρέβορ Αρίζα - Αντρέ Ιγκουοντάλα "παίζουν" ακόμη και για τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ (καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα ανέβει στο τέσσερα), ενώ παρακολουθείται και η περίπτωση του Γκόραν Ντράγκιτς μαζί με εκείνες του σουτέρ Γουέιν Έλινγκτον και του συμπληρωματικού φόργουορντ Τζεφ Γκριν.

Φυσικά μεγάλος στόχος παραμένει ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που ίσως προτιμήσει την προοπτική του πρωταθλήματος από ένα πολυετές καλό συμβόλαιο, ενώ λέγεται πως τόσο ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, όσο και ο Τόρι Κρεγκ με τον Γκάρετ Τεμπλ βρίσκονται ψηλά στις λίστες των παραγόντων του οργανισμού.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ