NBA

Οι Σίξερς δεν κατέβαλαν τα 8.25 εκατ. δολάρια στον Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Το σκληρό πόκερ ανάμεσα στους Σίξερς και τον Μπεν Σίμονς συνεχίστηκε, με την Φιλαντέλφεια να αποφασίζει να μην καταβάλλει τελικά στον Αυστραλό τα 8.25 εκατ. δολάρια την 1η Οκτωβρίου που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου, λόγω της αποχής του All Star γκαρντ από τις προπονήσεις.

Οι Σίξερς και ο Μπεν Σίμονς έχουν φτάσει πλέον στο σημείο δίχως γυρισμό. Το τελευταίο επεισόδιο του... δράματος (μέχρι το επόμενο) ήρθε με την απόφαση των Σίξερς να μην καταβάλλουν την 1η Οκτωβρίου τα 8.25 εκατ. δολάρια που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του Αυστραλού γκαρντ.

Με τον Σίμονς να εξακολουθεί να απέχει από τιςπροπονήσεις, οι Σίξερς πλέον αισθάνθηκαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή. Αποφάσισαν λοιπόν να μεταφέρουν τα χρήματα που προβλεπόταν στον Σίμονς σε έναν άλλο λογαριασμό. Έναν λογαριασμό από τον οποίο πλέον θα εισπράτουν οι ίδιοι πλέον τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στον σταρ τους, ξεκινώντας από την Δευτέρα (4/10), αφού αν ο Σίμονς δεν εμφανιστεί στον φιλικό αγώνα με τους Σίξερς θα δεχθεί πρόστιμο ύψους 227.000 δολαρίων. Ένα πρόστιμο που θα συνεχίζει να ισχύει για κάθε αγώνα που θα χάνει.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πλέον ότι αμφότερες οι πλευρές πάνε την περίπτωση στα άκρα, σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για το ΝΒΑ, που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην προσπάθειά του να κρατήσει τις ισορροπίες.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ