NBA

Η μέρα της κρίσης για Σίξερς και Σίμονς που περιμένει την 1η δόση (8.25 εκατομμύρια δολάρια) του συμβολαίου του

Η μέρα της κρίσης για Σίξερς και Σίμονς που περιμένει την 1η δόση (8.25 εκατομμύρια δολάρια) του συμβολαίου του
2021 AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Μπεν Σίμονς περιμένει την πρώτη δόση του συμβολαίου του για τη σεζόν 2021/22, ωστόσο συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις των Σίξερς και ουδείς μπορεί να μαντέψει αν θα πληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Η προετοιμασία των Σίξερς για τη σεζόν 2021/22 έχει ξεκινήσει, ωστόσο ο Μπεν Σίμονς συνεχίζει να απέχει από το πρόγραμμα. Δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Ντοκ Ρίβερς, δεν θέλει να παίξει με τον Τζοέλ Εμπίντ, έχει ζητήσει ανταλλαγή και ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα συμβεί, πότε και με ποιους όρους. Προς το παρόν, πάντως, όλοι περιμένουν να μάθουν την απόφαση των παραγόντων της ομάδας της Φιλαντέλφια που πρέπει να αποφασίσουν μέχρι το τέλος της ημέρας για το αν θα πληρώσουν την πρώτη δόση του συμβολαίου του Αυστραλού ή αν θα τραβήξουν το σκοινί ακόμη περισσότερο στα άκρα με την βοήθεια του ΝΒΑ.

Οι Σίξερς πρέπει να καταθέσουν 8.25 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του Σίμονς, ο οποίος έχει συμβόλαιο 33 εκατομμυρίων δολαρίων για την τρέχουσα περίοδο, 35.5 για την επόμενη, 37.9 για την μεθεπόμενη και 40.3 για τη σεζόν 2024/25. Σύμφωνα με τον Hall of Famer δημοσιογράφο, Μαρκ Στάιν, το περιβάλλον του 25χρονου μπασκετμπολίστα θεωρεί πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν θα χαθούν χρήματα, ενδεχομένως επειδή πιστεύει ότι η ομάδα της Φιλαντέλφια θα πορευθεί με καλή πίστη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τις δύο πλευρές.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ