EUROBASKET

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς "μπλοκάρουν" τον Μαριάνοβιτς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς "μπλοκάρουν" τον Μαριάνοβιτς

Η μεταγραφή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς ενδεχομένως να επηρεάσει τη Σερβία, η οποία κινδυνεύει να τον χάσει εν όψει του Eurobasket. Ποιος ο λόγος και γιατί έχει ανάψει "κόκκινο" η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ήταν απών, αλλά τώρα είναι εκ των σταρ της Σερβίας. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έκανε πράγματα και θαύματα τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, κερδίζοντας δικαιολογημένα την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μόνο που δεν είναι 100% βέβαιο πως θα αγωνιστεί στο Eurobasket.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαίτηση του ιατρικού τιμ των Σαν Αντόνιο Σπερς για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις του ύψους 2μ21 σέντερ, προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως χαίρει άκρας υγείας. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει αν χάσει μέρος της προετοιμασίας κι ενδεχομένως την προσεχή διοργάνωση.

Όπως είναι λογικό, συναγερμός έχει σημάνει στους "ορλόβι", οι οποίοι φοβούνται πως θα χάσουν την "κολόνα" τους. " Αν δεν αλλάξουν στάση οι Σαν Αντόνιο Σπερς, απειλείται η συμμετοχή του στο Eurobasket", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ