NBA

Οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν κι άλλον φόργουορντ, ακόμη μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός για τον Σάσα Βεζένκοβ

Οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν κι άλλον φόργουορντ, ακόμη μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός για τον Σάσα Βεζένκοβ
AP PHOTO/DARREN ABATE

Επτά παίκτες έχουν πλέον οι Σακραμέντο Κινγκς στις θέσεις 3-4 μετά από την απόκτηση του Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, αλλά και 15 εγγυημένα συμβόλαια.

Προσθήκη στο ρόστερ τους έκαναν οι Κινγκς, καθώς έδωσαν τα χέρια με τον Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, έναν 30χρονο με τον οποίο ο Μάικ Μπράουν συνεργάστηκε στο παρελθόν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Τοσκάνο-Άντερσον παίζει κυρίως στη θέση τρία, μπορεί ωστόσο να ανέβει ή να κατέβει θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες του προπονητή του και με τις απαιτήσεις ενός αγώνα. Κυρίως όμως χρησιμοποιείται στο τρία, στο οποίο έχει πάρει χρόνο και ο Σάσα Βεζένκοβ που κατά βάση χρησιμοποιείται στο τέσσερα.

Ο Αμερικανομεξικανός μπασκετμπολίστας έπαιζε φέτος στους Καπιτάνες, μία ομάδα με έδρα την Πόλη του Μεξικού, που συμμετέχει στην G-League, ενώ στο παρελθόν πέρασε από συλλόγους της χώρας του, από τους Γουόριορς, τους Λέικερς και τους Τζαζ.

Με τον Τοσκάνο-Άντερσον οι Κινγκς έχουν πλέον 15 εγγυημένα συμβόλαια, όσα δηλαδή επιτρέπει η Λίγκα και στις θέσεις 3-4 εκτός από τον Μεξικανό και τον Βεζένκοβ έχουν τους Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς, Χάρισον Μπαρνς, Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς.

Σε 191 αγώνες κανονικών περιόδων στο NBA ο Μεξικανός έχει 4.3 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 16.1 λεπτά, ενώ ο Σάσα Βεζένκοβ σε 20 ματς μετράει 6.1 πόντους (36.4% στο τρίποντο) και 2.6 ριμπάουντ ανά 14.3 λεπτά.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ