NBA

Οι Σακραμέντο Κινγκς έκλεισαν το ρόστερ της σεζόν 2023/24 κι αυτό είναι το Depth Chart τους

Οι Σακραμέντο Κινγκς έκλεισαν το ρόστερ της σεζόν 2023/24 κι αυτό είναι το Depth Chart τους
2022 AP PHOTO/RICK SCUTERI

Με τον Νιμίας Κέτα να παίρνει το 15ο και τελευταίο κανονικό συμβόλαιο, οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν πλέον έτοιμη την ομάδα τους για τη σεζόν 2023/24.

Τον ήξεραν, τον έζησαν για μία διετία, τον κράτησαν στο ρόστερ τους. Οι Κινγκς έδωσαν στον Νιμίας Κέτα το 15ο και τελευταίο κανονικό συμβόλαιο και με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν το δυναμικό τους για την περίοδο 2023/24, με μοναδικό αστερίσκο το τρίτο και τελευταίο Two-Way Contract που φαίνεται πως θα προσφερθεί πλησιάζοντας στην έναρξη της regular season, πιθανότατα σε συμπληρωματικό πόιντ γκαρντ.

Με τον Κέτα ο Μάικ Μπράουν γέμισε ακόμη περισσότερο τη φροντ λάιν της ομάδας του Σακραμέντο, στην οποία επίσης υπάρχουν οι Κίγκαν Μάρεϊ, Σάσα Βεζένκοβ, Ντομάντας Σαμπόνις, Τρέι Λάιλς, Άλεξ Λεν. Γενικώς οι Κινγκς έχουν πλέον σπουδαίο βάθος για να κάνουν πρωταθλητισμό στη Δυτική Περιφέρεια, τουλάχιστον στην κανονική περίοδο, μετά από την τρίτη θέση που κατέκτησαν πέρυσι με ρεκόρ 48-34.

Ο Κέτα, ένας 24χρονος Πορτογάλος σέντερ με ύψος 2μ.13, βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague, με την Παρτίζαν και τον Παναθηναϊκό να είναι οι δύο που ασχολήθηκαν περισσότερο μαζί του. Σε δύο σεζόν στο NBA έγραψε 2.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά μόλις 7.5 λεπτά συμμετοχής.

Το Depth Chart των Σακραμέντο Κινγκς:

PG: ΝτιΆαρον Φοξ, Ντέιβιον Μίτσελ
SG: Κέβιν Χέρτερ, Μαλίκ Μονκ, Κίον Έλις (Two-Way)
SF: Χάρισον Μπαρνς, Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς,
PF: Κίγκαν Μάρεϊ, Σάσα Βεζένκοβ, Τζέιλεν Σλόουσον (Two-Way)
C: Ντομάντας Σαμπόνις, Τρέι Λάιλς, Άλεξ Λεν, Νιμίας Κέτα

Για την ιστορία, τα Two-Way Contracts αυξήθηκαν από δύο σε τρία μετά από την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, με τους αθλητές που τα παίρνουν να βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το ποσό των 559.782 δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ