NBA

Οι Πέισερς μπαίνουν πιο δυναμικά στην διεκδίκηση του Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Πέισερς έχουν αρχίσει να εξετάζουν όλο και πιο "ζεστά" την περίπτωση του Μπεν Σίμονς, ψάχνοντας να βρουν ένα "πακέτο" που θα ενδιέφερε την Ιντιάνα.

Ο Μπεν Σίμονς παραμένει μακριά και (όχι) αγαπημένος από τους Σίξερς, οι ενδιαφερόμενες ομάδες μαζεύονται σιγά-σιγά και κάποια στιγμή θα υπάρξουν εξελίξεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει τον... χορό μία ομάδα με πρόταση. Και αυτή δεν αποκλείεται να είναι οι Πέισερς.

Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα "Philadelphia Inquirer", αναφέροντας ότι οι Πέισερς συνεχίζουν να ψάχνουν έναν τρόπο για να φτιάξουν ένα πακέτο που πιθανόν να ικανοποιεί τους Σίξερς. Σε ένα σημείο μάλιστα ο συντάκτης του κειμένου, Κιθ Πόμπτεϊ, αναρωτιέται αν ένα πακέτο των Μάλκολμ Μπρόγκντον, Καρίς ΛεΒέρτ και ενός ντραφτ πικ πρώτου γύρου θα ήταν αρκετό για να πειστούν οι Σίξερς, χωρίς πάντως να υπάρχει πληροφόρηση ότι έχει πέσει στο τραπέζι αυτό το ενδεχόμενο.

Η αναφορά των δύο συγκεκριμένων παικτών βέβαια δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί είναι οι δύο παίκτες που πιθανόν να ενδιέφεραν τους Σίξερς, αφού οι άλλοι δύο σημαντικοί παίκτες της Ιντιάνα (Μάιλς Τέρνερ και Ντομάντας Σαμπόνις) δεν ταιριάζουν ακριβώς στην Φιλαντέλφεια λόγω της παρουσίας του Τζοέλ Εμπίντ. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι οι Πέισερς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αυτό το πακέτο.

Όπως και να έχει, με τον χρόνο να πιέζει τους πάντες, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Είτε από την πλευρά των Πέισερς, είτε κάποιας άλλης ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ