NBA

Μπεν Σίμονς: Έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αυστραλό, σε αναμονή πρότασης οι Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα έξι ομάδες εξακολουθούν να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Μπεν Σίμονς, με τους Σίξερς ωστόσο να παραμένουν στην αναμονή, περιμένοντας μία πρόταση που θα τους ικανοποιήσει.

Το σίριαλ με τον Μπεν Σίμονς και τους Σίξερς συνεχίζεται, με τα τελευταία δεδομένα να θέλουν έξι ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ο λόγος για τους Γουλβς, τους Πέισερς, τους Καβαλίερς, τους Πίστονς, τους Ράπτορς και τους Σπερς, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τους Σίξερς, χωρίς πάντως προς το παρόν να έχουν καταθέσει κάποια πρόταση που να συγκινεί την ομάδα, με κάθε περίπτωση να έχει τις δικές της δυσκολίες.

Με την Φιλαντέλφεια να αποφασίζει να μην καταβάλλει στον Αυστραλό τα 8.25 εκατ. δολάρια που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου την 1η Οκτωβρίου, είναι πλέον σαφές ότι οι μέρες του Σίμονς στην ομάδα είναι μετρημένες. Το θέμα βέβαια είναι ότι κανείς δεν ξέρει... πόσες μέρες ακόμα - ή ίσως και μήνες - θα ανήκει ο All Star γκαρντ στην Φιλαντέλφεια όσο δεν αποχωρεί με ανταλλαγή μετά την απόφασή του να απέχει από τις προπονήσεις. Σε όλη αυτή τη στασιμότητα ποντάρουν οι ομάδες, ελπίζοντας ότι οι 76ερς θα σταματήσουν να ζητούν τον... ουρανό με τ'άστρα.

Όπως και να έχει, με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί η πίεση προς όλες τις πλευρές. Και αυτό που μένει να φανεί είναι όσο πιστοί θα μείνουν οι Σίξερς στην απόφασή τους να μην ρίχνουν την "τιμή" του Σίμονς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ