NBA

Οι Νιου Γιορκ Νικς αδειάζουν το ρόστερ τους για να πάρουν τον Τζοέλ Εμπίντ

Οι Νιου Γιορκ Νικς αδειάζουν το ρόστερ τους για να πάρουν τον Τζοέλ Εμπίντ
AP PHOTO/DERIK HAMILTON

Τη μισή ομάδα τους είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Νικς, για να πάρουν τον Τζοέλ Εμπίντ από τους Σίξερς.

Η σεζόν 2023/24 ξεκινάει και μαζί της ξεκινούν και οι φήμες για τον νέο μεγάλο στόχο των Νικς, μετά από την απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπογράψει πρόωρη επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Κιθ Πόμπι η ομάδα της Νέας Υόρκης θα προσπαθήσει να πάρει τον Τζοέλ Εμπίντ από τους Σίξερς και για να το καταφέρει θα προσφέρει τρεις από τους Εβάν Φουρνιέ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τζούλιους Ραντλ, Μίτσελ Ρόμπινσον (τέσσερις παίκτες που μπορούν να μπουν στην αρχική πεντάδα, δίπλα στον Ταϊρίς Μάξι δηλαδή) και 2-3 draft picks πρώτων γύρων!

Στα 29 του, λίγο πριν γιορτάσει τα 30α του γενέθλια, ο Εμπίντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 με αποδοχές που ξεκινούν φέτος από τα 47.61 εκατομμύρια και φτάνουν έως τα 59 την περίοδο 2026/27.

Σε περίπτωση που πάρουν τον Εμπίντ, οι Νικς θα χτίσουν γύρω από αυτόν και τους Μπράνσον, Κουίκλι, Γκράιμς, Χαρτ, γνωρίζοντας φυσικά ότι το ρόστερ τους θα χρειαστεί αρκετές ακόμη πινελιές για να κάνει πρωταθλητισμό.

Το σίγουρο είναι ότι η ιστορική ομάδα προσπαθεί να βρει ένα πρόσωπο που θα την βοηθήσει να κάνει σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, την ώρα που είναι κοινό μυστικό στις ΗΠΑ ότι ο Ντόνοβαν Μίτσελ θέλει να αποχωρήσει, αργά ή γρήγορα, από τους Καβαλίερς για να παίξει στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ