NBA

Οι Μπρούκλιν Νετς έδεσαν τον Τζο Χάρις, τον κορυφαίο σουτέρ τους

Ο σουτέρ των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Χάρις
Ο σουτέρ των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Χάρις AP PHOTOS

Οι σουτέρ πληρώνονται, έτσι έγινε και με τον Τζο Χάρις που πήρε 75 εκατομμύρια δολάρια για να μείνει στους Μπρούκλιν Νετς για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Αυτόν τον παίκτη, δεν έπρεπε να τον χάσουν. Και δεν τον έχασαν. Οι Νετς μπαίνουν στη σεζόν 2020/21 με τους Καϊρί Ίρβινγκ - Κέβιν Ντουράντ υγιείς, θέλουν τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Χιούστον Ρόκετς, έπρεπε όμως να κρατήσουν και τον Τζο Χάρις, έναν από τους κορυφαίους σουτέρ τριών πόντων στο ΝΒΑ.

Ο 29χρονος περιφερειακός ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα του Μπρούκλιν, ήθελε να παίξει δίπλα σε αυτούς τους σούπερσταρς, ήθελε να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Στιβ Νας και του Μάικ Ντ' Αντόνι κι έτσι η συμφωνία ήταν, όπως αποδείχθηκε, θέμα χρόνου να επιτευχθεί.

Ο Χάρις θα πάρει 75 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ώστε να μείνει στην βασική πεντάδα των Νετς (είτε αποκτηθεί ο Χάρντεν, είτε όχι) και να λειτουργεί ως catch-and-shoot περιφερειακός. Τη σεζόν 2019/20 είχε 14.5 πόντους από 55.3% στο δίποντο, 42.4% στο τρίποντο και 71.9% στις βολές, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά σούταρε με 47.4% από τα 7μ.25.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ