NBA

Οι Μπουλς δέχονται προτάσεις για τον Λάουρι Μάρκανεν

Ο Λάουρι Μάρκανεν των Σικάγο Μπουλς
Ο Λάουρι Μάρκανεν των Σικάγο Μπουλς AP PHOTO/PAUL BEATY

Έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Λάουρι Μάρκανεν, για να μην τον χάσουν για το τίποτα το καλοκαίρι, είναι οι Σικάγο Μπουλς. Ο 23χρονος Φινλανδός θα είναι restricted free agent μετά από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Λίγους μήνες πριν βγει στην αγορά ως restricted free agent, ο Λάουρι Μάρκανεν είναι πολύ πιθανό να αλλάξει πόλη και ομάδα. Ο Φινλανδός φόργουορντ φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα μακροπρόθεσμα πλάνα των Μπουλς, με αποτέλεσμα ο Αρτούρας Καρνισόβας και οι συνεργάτες του να δέχονται κλήσεις και να διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του ώστε να μην τον χάσουν το καλοκαίρι για το τίποτα.

Ο Μάρκανεν έχει φέτος 17.7 πόντους από 59% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο και 83% στις βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 30 λεπτά συμμετοχής. Δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν στο Σικάγο, ωστόσο στα 23 του χρόνια, δύο μήνες πριν από τα 24α γενέθλιά του, παραμένει ένας ελπιδοφόρος ψηλός που μπορεί να σκοράρει από κάθε θέση στο παρκέ.

Οι Μπουλς επέλεξαν στο νούμερο 4 του NBA Draft 2020 τον Πάτρικ Γουίλιαμς (19, 2μ.01) και σε γύρω από εκείνον θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους, προς το παρόν προσπαθούν να τους χωρέσουν και τους δύο στην πεντάδα μαζί με τον Θαντ Γιανγκ έχοντας ρίξει στον πάγκο του Γουέντελ Κάρτερ και μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες δύο ημέρες καθώς η Trade Deadline της 25ης Μαρτίου πλησιάζει.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ