NBA

Οι Μπόστον Σέλτικς ενδιαφέρονται για τον Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Μπεν Σίμονς συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους Φιλαντέλφια Σίξερς, με τον Ντάριλ Μόρι να έχει ξεκινήσει επαφές με τους Μπόστον Σέλτικς για το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

Ο Μπεν Σίμονς εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό των Φιλαντέλφια Σίξερς, απέχοντας όμως από κάθε δραστηριότητα του οργανισμού με αποτέλεσμα τα συνεχόμενα πρόστιμα. Η περίπτωσή του αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον Ντάριλ Μόρι, ο οποίος -εδώ και αρκετό καιρό- ψάχνει τρόπο να βρει λύση στον γρίφο και να απεμπλακεί από έναν παίκτη (κι ένα μεγάλο συμβόλαιο) που δεν του αποφέρει το παραμικρό κέρδος.

Μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, φαίνεται πάντως πως υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του.

Όπως αναφέρει το Athletic, οι Μπόστον Σέλτικς είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον αριστερόχειρα περιφερειακό. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες για να προχωρήσουν επί της ουσίας θα πρέπει να περιλαμβάνουν ενδιαφέροντα ανταλλάγματα.

Σαν τον Τζέιλεν Μπράουν, για παράδειγμα, ο οποίος φέτος έχει 25.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Οι Φιλαντέλφια Σίξερς συνεχίζουν να παλεύουν για να απεμπλακούν από το συμβόλαιο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του Μπεν Σίμονς, με την ελπίδα πως θα έχουν σύντομα νεότερα και πιθανά κέρδη.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ