ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Μπλέιζερς σταμάτησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, looks to pass as Portland Trail Blazers forward Al-Farouq Aminu, left, defends during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Steve Dipaola)
AP Photo/Steve Dipaola AP PHOTO/STEVE DIPAOLA

Οι Μπλέιζερς ήταν ανώτεροι των Μπακς στο Πόρτλαντ και με τον ΜακΚόλουμ να έχει 40 πόντους υπέταξαν την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 118-103.

Την δεύτερη φετινή τους ήττα γνώρισαν οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το Πόρτλαντ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τον Γιάννη και την παρέα του, με τους Μπλέιζερς να παίρνουν μία δίκαιη νίκη με 118-103, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Ο ταλαντούχος γκαρντ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Μπακς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 40 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα. Από κοντά και ο Έβαν Τέρνερ με 16 πόντους, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να μένει στους 13 πόντους με 5/15 σουτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Σταδιακά ωστόσο βρήκε ρυθμό και τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 λάθη, σε μία μέτρια εμφάνιση για τα δικά του δεδομένα.

Γενικώς πάντως ήταν μία άσχημη βραδιά για το Μιλγουόκι, που είδε τους Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ να έχουν από 22 πόντους, αλλά τον Έρικ Μπλέντσο να μένει στους 5 πόντους με 2/12 σουτ.

ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Το Πόρτλαντ ξεκίνησε σκοράροντας διαρκώς από την περιφέρεια ξεφεύγοντας με 19-13. Οι Μπακς δεν πτοήθηκαν πάντως και κατάφεραν να κρατήσουν την επαφή τους με το σκορ, μειώνοντας σε 33-31 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην δεύτερη περίοδο οι Μπλέιζερς ξέφυγαν εκ νέου με 49-38, ωστόσο με τον Γιάννη να παίρνει μπροστά οι Μπακς μείωσαν σε 57-51 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι της... γάτας με το ποντίκι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Οι Μπλέιζερς πάντα είχαν τον τρόπο να διευρύνουν την διαφορά, αλλά οι Μπακς πάντα επέστρεφαν στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα ήταν το 91-77 υπέρ των Μπλέιζερς στο τέλος της τρίτης περιόδου να γίνει άμεσα 101-95 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Ένα νέο ξέσπασμα του Πόρλαντ όμως το έβαλε μπροστά με 109-95, κάτι που αποδείχθηκε αρκετό τελικά για να φτάσει στη νίκη, αφού οι Μπακς είχαν ξεμείνει από απαντήσεις.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Μπλέιζερς σταμάτησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς
Οι Μπλέιζερς σταμάτησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς

AP Photo/Steve Dipaola



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ