ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Οι Μπακς εμπνεύστηκαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αρχαίο αγγείο και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό

Οι Μπακς εμπνεύστηκαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αρχαίο αγγείο και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό
INTIME SPORTS

Σαν εκείνες τις χαρακτηριστικές παραστάσεις που κοσμούσαν τα πήλινα σκεύη των αρχαίων χρόνων απεικόνισαν οι Μιλγουόκι Μπακς το σούπερ κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα του Eurobasket 2022 με αντίπαλο την Εσθονία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πολλές φορές παρομοιαστεί με Έλληνα θεό του Ολύμπου. Ή φημισμένο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας.

Άρα δικαίως απεικονίστηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς σε πήλινο αγγείο της αρχαιότητας με αφορμή το εντυπωσιακό κάρφωμά που είχε κάνει στον αγώνα του EuroBasket 2022 απέναντι στους Εσθονούς. Ήταν, άλλωστε, μια από τις δέκα πιο εντυπωσιακές φάσεις του τουρνουά, ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες. Πλέον και σε... κρατήρα.

Με τον τρόπο που ‘χε γραπώσει την μπάλα ο Greek Freak θα μπορούσε εύκολα να παραπέμπει στον Δία την ώρα που ρίχνει κεραυνούς ή στον Ποσεδώνα που κραδαίνει την τρίαινα. Ο καθένας ό,τι θέλει μπορεί να φανταστεί για τη σκηνή. Η ζωντανή τέχνη δεν θέτει τέτοιους περιορισμούς.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ