ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τον παίκτη που έστειλε τον Μίροτιτς στο νοσοκομείο

Νίκολα Μίροτιτς και Μπόμπι Πόρτις από την κοινή τους θητεία στους Σικάγο Μπουλς
Νίκολα Μίροτιτς και Μπόμπι Πόρτις από την κοινή τους θητεία στους Σικάγο Μπουλς AP PHOTOS

Τρία χρόνια μετά από τη μπουνιά που διέλυσε το πρόσωπο του Νίκολα Μίροτιτς, ο Μπόμπι Πόρτις πήρε ένα καλό συμβόλαιο για να γίνει παίκτης των Μπακς και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι.

Η είδηση της συμφωνίας των Μπακς με τον Μπόμπι Πόρτις δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Η ομάδα του Μιλγουόκι επένδυσε σε έναν 25χρονο ψηλό με καλό potential και με στοιχεία που ταιριάζουν, θεωρητικά, στο στυλ παιχνιδιού της, ωστόσο ο πρώην παίκτης των Μπουλς και των Νικς δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα σε ανταγωνιστικό περιβάλλον και έχει στιγματιστεί από ένα επεισόδιο που είχε το φθινόπωρο του 2017 με έναν πρώην παίκτη των Μπακς, τον Νίκολα Μίροτιτς, τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο!

Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2017, όταν ο Πόρτις και ο Μίροτιτς είχαν άλλον έναν τσακωμό σε προπόνηση των Μπουλς. Υπήρχε δεδομένη αντιπάθεια μεταξύ τους και κυρίως ζήλεια από την πλευρά του Πόρτις προς τον νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα όλη η ένταση να βγει σε μια γροθιά. Το trash talking που υπήρχε ανάμεσά τους εκείνη τη μέρα οδήγησε σε μπουνιά του Πόρτις που... προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Μίροτιτς για να τον ξαπλώσει αρχικά στο παρκέ του προπονητηρίου της ομάδας κι εν συνεχεία σε νοσοκομείο του Σικάγο.

Ο Μίροτιτς έμεινε εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες, καθώς είχε κατάγματα και διάσειση, σταμάτησε να μιλάει με τον Πόρτις και ζήτησε ανταλλαγή για έναν από τους δύο. Τελικά οι Μπουλς έστειλαν τον Μαυροβούνιο στους Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Φεβρουάριο του 2018 για να πάρουν τους Ομέρ Ασίκ, Τόνι Άλεν, Τζαμίρ Νέλσον, ενώ ο Πόρτις έμεινε στο Σικάγο έως τον Φεβρουάριο του 2019 όταν οι Ταύροι τον έστειλαν στους Γουίζαρντς μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ για τον Ότο Πόρτερ.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ