NBA

Οι Λέικερς έκαναν παράπονα στο NBA για την αντιμετώπιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους διαιτητές

Οι Λέικερς έκαναν παράπονα στο NBA για την αντιμετώπιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους διαιτητές
Ⓒ 2023 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Το παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ αποτέλεσε την αφορμή για τα έντονα παράπονα που εξέφρασαν οι Λος Άντζελες Λέικερς προς το NBA, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Έντονα παράπονα από τη διατησία του αγώνα κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ έχουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι επικοινώσησαν σχετικά με το εν λόγω ζήτηση με το NBA, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ντέιβ ΜακΜέναμιν στο ESPN. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος οι Λέικερς έστειλαν στη Λίγκα μία σειρά από video με όλες τις φάσεις στις οποίες έκριναν ότι έγινε φάουλ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και δεν σφυρίχθηκε.

Να σημειώσουμε πως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA εκτέλεσε 4 βολές στην οριακή ήττα της ομάδας του από του Χιτ, ενώ μέχρι στιγμής κερδίζει φάουλ μόλις στο 6% των drive που επιχειρεί, σύμφωνα με τα δεδομένα του Second Spectrum. Αυτό είναι το 8ο χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των 34 παικτών του NBA που έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον 70 drives μέχρι στιγμής στη σεζόν 2023/24.

Ακόμα, στο παιχνίδι κόντρα στο Μαϊάμι ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, χρεώθηκε με την πρώτη του τεχνική ποινή για φέτος, όταν διαμαρτυρήθηκε για ένα non-call σε βάρος του Τζέιμς, 39" πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ