NBA

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Βόγκελ

Ο Φρανκ Βόγκελ
Ο Φρανκ Βόγκελ Ⓒ 2021 DERICK HINGLE/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς και ο Φρανκ Βόγκελ τα βρήκαν σε όλα, με την ομάδα του Λ.Α να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το προηγούμενο συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού να ολοκληρώνεται το 2022.

Ο Φρανκ Βόγκελ ξέρει πλέον ότι μπορεί να εστιάσει απερίσπαστος στο πλάνο του για τους Λέικερς ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος; Το νέο συμβόλαιό του με τους "Λιμνανθρώπους".

Ο Βόγκελ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022 (απόρροια της συμφωνίας των δύο πλευρών για τριετή συνεργασία το 2019). Ξέροντας λοιπόν ότι ενδεχομένως αυτή η αβεβαιότητα να επηρέαζε την ομάδα, οι Λέικερς αποφάσισαν να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίου, χωρίς πάντως να κάνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Λέικερς έχουν ξανά βλέψεις τίτλου την νέα σεζόν, προχωρώντας αρχικά στην απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ μέσω ανταλλαγής από τους Γουίζαρντς, για να ακολουθήσουν οι Κέντρικ Ναν, Καρμέλο Άντονι, Τρέβορ Αρίζα, Γουέιν Έλινγκτον, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κεντ Μπέιζμορ και Μαλίκ Μονκ, με τους 7 τελευταίους παίκτες να στοιχίζουν συνολικά μόλις 14.9 εκατ. δολάρια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ