BASKETBALL CH. LEAGUE

Οι ευχές του Σλούκα στον Ντάρντεν για το Final Four του Basketball Champions League

Οι ευχές του Σλούκα στον Ντάρντεν για το Final Four του Basketball Champions League
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Σλούκας δεν ξέχασε τον καλό του φίλο, Τρεμέλ Ντάρντεν, και, με τον Αμερικανό να ετοιμάζεται να μπει σήμερα (6/5) στην μάχη του Final Four του Basketball Champions με την Λούντβιχσμπουργκ, του ευχήθηκε "καλή επιτυχία" με ένα VIDEO.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει στο Μπιλμπάο σήμερα (6/5) με το Final Four του Basketball Champions League όπου Τενερίφη, Μανρέσα, Χάποελ Χολόν και Λούντβιχσμπουργκ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Την φανέλα της Λούντβιχσμπουργκ φοράει και ο 40χρονος Τρεμέλ Ντάρντεν. Και ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε με τον τρόπο του να δείξει την στήριξή του.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υπήρξε συμπαίκτης με τον Αμερικανό στους "ερυθρόλευκους" την σεζόν 2014/15 και - λίγες στιγμές μετά την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στο Final Four της EuroLeague - έστειλες τις ευχές του στον Ντάρντεν.

"Τρεμέλ.. Γεια σου φίλε. Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και καλή επιτυχία στο αποψινό ματς" λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα ο διεθνής γκαρντ ενόψει του σημερινού (6/5) ημιτελικού της γερμανικής ομάδας με την Μανρέσα (22:00, Cosmote Sport 7)

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ