ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι έξι NBAers που έχουν κλειδώσει θέση στην Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Golden State Warriors head coach Steve Kerr, left, and guard Stephen Curry (30) against the Charlotte Hornets during an NBA basketball game in San Francisco, Wednesday, Nov. 3, 2021. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors head coach Steve Kerr, left, and guard Stephen Curry (30) against the Charlotte Hornets during an NBA basketball game in San Francisco, Wednesday, Nov. 3, 2021. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Το ρόστερ της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει αρχίσει να "ψήνεται", με το Athletic να αποκαλύπτει τους έξι που θα πρέπει να θεωρούνται ήδη μέλη της.

Η κανονική περίοδος του NBA βρίσκεται στο μέσο της, ωστόσο οι παράγοντες της USA Basketball εργάζονται πυρετωδώς για να χτίσουν το καλύτερο δυνατό ρόστερ της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για το ολυμπιακό τουρνουά.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Athletic, Τζο Βάρντον, έξι παίκτες έχουν ήδη κλειδώσει θέση στην Team USA, με δεδομένο φυσικά ότι θα είναι υγιείς προς το τέλος της χρονιάς και αμέσως μετά από το φινάλε της.

Πρόκειται για τους Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Τζέισον Τέιτουμ, Κέβιν Ντουράντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζοέλ Εμπίντ, την ώρα που οι Τζέιμς Χάρντεν, Πολ Τζορτζ, Κουάι Λέοναρντ, η Big-Three των Κλίπερς, δηλαδή, είναι επίσης έτοιμη να δεσμευθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ