Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι εκθέσεις των διαιτητών του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Εξ αρχής κρίναμε ότι είναι εκπρόθεσμο"

Οι διαιτητές στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών κοιτάζουν το Instant Replay
Οι διαιτητές στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών κοιτάζουν το Instant Replay EUROKINISSI

Εξ αρχής εκπρόθεσμο έκριναν το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ οι διαιτητές του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, γεγονός που επιβεβαίωσαν στο video όπως αναφέρουν στις εκθέσεις τους προς την ΚΕΔ.

Μία ημέρα μετά από τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, οι διαιτητές της αναμέτρησης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έστειλαν τις εκθέσεις τους στην ΚΕΔ για όσα συνέβησαν στη διάρκεια του επεισοδιακού σαρανταλέπτου με αποκορύφωμα την τελευταία φάση.

Οι Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης υποστήριξαν πως έκριναν εξ αρχής ως εκπρόθεσμο το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ, ένα δίποντο που μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση και παραδέχθηκαν πως επιβεβαίωσαν την απόφασή τους με τη χρήση του video από την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, όχι για το αν το δίποντο της Ριντ ήταν εμπρόθεσμο ή εκπρόθεσμο, αλλά για τον τρόπο που οι διαιτητές αποφάσισαν από τη στιγμή που βάσει κανονισμών δεν προβλέπεται η χρήση του video διαδικτυακής μετάδοσης.

Πλέον, αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον δεύτερο τελικό που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (16/5).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ