THE SHOW MUST GO ON LIVE

Οι δύο αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός, οι υποθέσεις Σίκμα - ΜακΚίσικ και οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε την κατάσταση στον Ολυμπιακό στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, την κατάσταση με τους ΜακΚίσικ, Σίκμα και την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε σε ματς-θρίλερ, με αποτέλεσμα το ρεκόρ του στην EuroLeague να πέσει στο 3-3.

Η εικόνα των "ερυθρόλευκων" ήταν κακή στην πρώτη περίοδο, αλλά εμφανώς καλύτερη από την 2η περίοδο κι έπειτα, όταν η ομάδα του Πειραιά έκανε ανατροπή 16 πόντων και έφτασε μία ανάσα από την νίκη.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε την κατάσταση στον Ολυμπιακό στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλος, αναφερόμενος στις απουσίες των ΜακΚίσικ και Σίκμα που έχει φέρει επιβάρυνση στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και την ανάγκη να γίνουν δύο κινήσεις.

"Θεωρώ ότι μέσα από ένα ματς που τελικά δεν υπάρχει κάποιος να κατηγορήσει τον Ολυμπιακό, φαίνονται όλες οι αδυναμίες. Αν δεν γίνουν κάποια πράγματα, η χρονιά του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολη. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι στα play-in, στην πρώτη δεκάδα, οπότε θα έχει την ευκαιρία να μπει στα playoffs. Αν μπεις στα playoffs, όλα γίνονται. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι φαβορί να πάει στο Final Four. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι περισσότερο. Αν μείνει έτσι θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά, που το πιθανότερο είναι - σίγουρα δεν θα είναι όπως πέρυσι. Έχουμε δει πάρα πολλά, αλλά αν δεν κάνει αυτή τη στιγμή δύο σημαντικές προσθήκες, θα είναι μία ομάδα που θα περιμένεις να κάνει μαγικά, αλλά και να τρέχει ένα ημίχρονο και να μην κάνει κάτι. Πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες και το έχουν καταλάβει", ανάφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καβαλιεράτος όταν ξεκίνησε να αναλύει τα δεδομένα, ενώ κάποια άλλη στιγμή πρόσθεσε:


"Δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός περιμένει και τον ΜακΚίσικ και τον Σίκμα. Και εντάξει είναι ένας οργανισμός που δεν πετάει τους παίκτες και τους συμπαθεί. Ο Ολυμπιακός τους χρειάζεται όλους. Το ότι λείπουν αυτοί οι δύο συνέχεια έχει φέρει όλα τα υπόλοιπα. Ο Μιλουτίνοβ με τενοντίτιδα, ο Γουόκαπ είναι κουρασμένος και αναγκάζεται ο Ολυμπιακός να παίζει με συγκεκριμένους παίκτες.

Πρέπει λοιπόν ο Ολυμπιακός να πάρει τους παίκτες για όλες τις θέσεις. Να πάρει έναν ψηλό ακόμα ώστε όταν ο Μιλουτίνοβ είναι τραυματίας να μην παίζει. Γιατί αν έπαιξε σήμερα, μπορεί να μην παίξει στο άλλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα 4αρο5αρι που θα καλύπτει τα πεντάρια. Κατά την άποψή μου δεν γίνεται να βγει η χρονιά με δύο πεντάρια. Παίκτες καλοί μπορούν να βρεθούν. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο Ολυμπιακός να τους πάρει. Λεφτά υπάρχουν, μπορεί να τους πάρει. Δύο αποφάσεις είναι.

Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να πάρει δύο αποφάσεις. Και για γκαρντ. Ξέρουν στον Ολυμπιακό πότε θα τις κάνουν τις κινήσεις. Υπάρχει χρόνος, υπάρχουν 4 ματς που είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να κερδίσει και με αυτό το ρόστερ. Αλλά δεν θα βγει η χρονιά έτσι νομίζω, αν είναι υψηλές οι βλέψεις. Υπάρχουν παίκτες. Είναι ευκαιρία".

Δείτε το VIDEO με όλη την ανάλυση των δεδομένων του Ολυμπιακού από τον Σπύρο Καβαλιεράτο:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ