NBA

Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν χρήματα και χτυπούν το μισό NBA, μαζί και δύο παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν © 2022 ADAM HUNGER/AP IMAGES

Έτοιμοι για σημαντικά "χτυπήματα" είναι οι Χιούστον Ρόκετς, για να βάλουν εμπειρία στο νεανικό τους ρόστερ.

Με έως και 60 εκατομμύρια διαθέσιμα, οι Ρόκετς θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην offseason. Ο Ίμε Ουντόκα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Χιούστον, με στόχο ο νεανικός κορμός της (Κέβιν Πόρτερ, Τζέιλεν Γκριν, Τάρι Ίζον, Τζαμπάρι Σμιθ, Άλπερεν Σενγκούν, Αμέν Τόμπσον, Καμ Γουίτμορ) να εξελιχθεί, μαζί όμως με κάποιους έμπειρους, μαζί με κάποιους βετεράνους τους οποίους οι παράγοντες του οργανισμού θα κυνηγήσουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, οι Ρόκετς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ από τους Μπακς, τον Μπρους Μπράουν από τους Νάγκετς, τον Τζόρνταν Κλάρκσον από τους Τζαζ, τον Ρούι Χατσιμούρα και τον Όστιν Ριβς από τους Λέικερς, τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο από τους Γουόιριορς, τον Ντίλον Μπρουκς που αποχαιρετά το Μέμφις, τον Τζέικομπ Πολτλ από τους Ράπτορς, τον Ντουάιτ Πάουελ από τους Μάβερικς, τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Σίξερς και τον Φρεντ ΒανΒλίτ από τους Ράπτορς.

Δεμένοι με συμβόλαια είναι πέρα από τους νεαρούς που αναφέρθηκαν ο ΤζέιΣον Τέιτ, ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ο Τζος Κρίστοφερ, ο ΤάιΤάι Ουάσινγκτον, ενώ team option υπάρχει στο συμβόλαιο του Κένιον Μάρτιν. Εκείνο του Ντάισον Νιξ δεν είναι εγγυημένο.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ