EUROCHALLENGE

Οι αποφάσεις της FIBA

Οι αποφάσεις της FIBA
Μπάλα

Το σύστημα διεξαγωγής και οι τόποι διεξαγωγής των All Star Game ανδρών και γυναικών αποφασίστηκαν στη γενική συνέλευση

Όσον αφορά στο Eurocup θα υπάρξουν δύο προκριματικοί γύροι. Στον πρώτο θα είναι 12 ομάδες, που θα χωριστούν σε ζευγάρια, θα δώσουν εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και οι 6 νικητές θα περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί θα περιμένουν 32 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν επίσης σε ζευγάρια.
Στην συνέχεια οι 16 νικητές θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου στο Μόναχο, προκειμένου να χωριστούν σε τέσσερις ομίλους. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στους "8". Θα διεξαθούν πλέι οφ, στις τρεις νίκες και οι νικητές θα περάσουν στο Final Four, που θα διεξαχθεί από 18 ως 20 Απριλίου.

Από ελληνικής πλευράς στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΚ, Ολυμπιάδα Πατρών και Μαρούσι.

Στην Κύπρο το All Star Game των ανδρών
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το All Star Game της FIBA Europe, θα διεξαχθεί στην Κύπρο, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η "μεγαλόνησος" θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους παίκτες που συμμετάσχουν στο Eurocup.

Στη Μόσχα το All Star Game των γυναικών
Η Μόσχα θα φιλοξενήσει το All Star Game των γυναικών. Διοργανώτρια θα είναι η κάτοχος της Ευρωλίγκας των γυναικών, Σπαρτάκ Μόσχας, στις 13 Μαρτίου του 2008.








TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ