NBA

Οι 40 παικταράδες στη δεξαμενή των free agents του NBA

Οι 40 παικταράδες στη δεξαμενή των free agents του NBA
2022 AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Από τον Κέμπα Γουόκερ μέχρι τον Καρμέλο Άντονι κι από τον Έρικ Μπλέντσο μέχρι τον Χασάν Γουάιτσάιντ, τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και τον Κόντι Ζέλερ, αυτοί είναι οι κορυφαίοι free agents του NBA που έχει πλέον ελάχιστες ανοιχτές θέσεις στα ρόστερ του.

Η πρεμιέρα της regular season είναι εδώ, οι ανοιχτές θέσεις είναι πλέον ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα, στα ρόστερ των 30 οργανισμών του NBA, τα Two-Way Contracts δόθηκαν και κάπως έτσι η δεξαμενή των free agents έχει πλέον πάρα πολύ ταλέντο. Έχει κοντούς, έχει σουτέρ, έχει ψηλούς, έχει παίκτες για κάθε ρόλο και για κάθε πορτοφόλι, με τους περισσότερους από αυτούς να συνειδητοποιούν σιγά-σιγά ότι το μέλλον τους βρίσκεται μακριά από τις ΗΠΑ, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Κίνα.

Στους γκαρντ ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των Κέμπα Γουόκερ, Αϊζάια Τόμας, Ραζόν Ρόντο, Έιβερι Μπράντλι, Ντι Τζέι Όγκουστιν, Έρικ Μπλέντσο, Κρις Νταν, Τρέι Μπερκ, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Κρις Κιόζα, κάποιοι από τους οποίους θα περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο για να βοηθήσουν αργότερα στη σεζόν ομάδες του NBA. Οι περισσότεροι από αυτούς, πάντως, πρέπει να προσαρμοστούν στα δεδομένα και να αναζητήσουν ένα καλό συμβόλαιο overseas.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σουτέρ επίσης υπάρχουν και μάλιστα καλοί, με τον Μπεν ΜάκΛιμορ, τον Τζέρεμι Λαμπ, τον Γουέιν Έλινγκτον, τον Νικ Στάουσκας, τον Τόνι Σνελ και τον Σαμ Μέριλ να ξεχωρίζουν, ενώ ελεύθεροι είναι επίσης ο βετεράνος σκόρερ Λου Γουίλιαμς, ο σκληροτράχηλος Νταβίντ Νουάμπα κι ο Γάλλος περιφερειακός Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό.

Στις θέσεις των φόργουορντ υπάρχουν σπουδαίες περιπτώσεις (Κεντ Μπέιζμορ, Τζος Τζάκσον, Στέρλινγκ Μπράουν, Μο Χάρκλες, Ρόντνι Χουντ, Σι Τζέι Έλεμπαϊ, Τζέικ Λέιμαν, Καρμέλο Άντονι, Στάνλι Τζόνσον), υπάρχει και ο Μάιλς Μπρίτζες, ο εξαιρετικός μπασκετμπολίστας που παραμένει restricted free από τους Σάρλοτ Χόρνετς εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του απέναντι στη σύντροφό του και τα μπλεξίματα που έχει με τον νόμο.

Όσο για τους ψηλούς; Εκεί κι αν υπάρχουν καλές περιπτώσεις. Από τον Κίλιαν Τιλί που στην Ευρώπη θα ήταν ένα φανταστικό stretch-four, μέχρι τον Χασάν Γουάιτσαϊντ και από τον Ντέρικ Φέιβορς μέχρι τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Τρίσταν Τόμπσον, Γκρεγκ Μονρό, Πολ Μίλσαπ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Γουίλι Κόλι-Στάιν, Κόντι Ζέλερ, Μαρκίς Κρις. Και δεινόσαυροι και "ελικόπτερα" και βετεράνοι και παίκτες που βρίσκονται ακόμη σε καλή, παραγωγική ηλικία για να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ