ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τον Νότη Μηταράκη και πήρε τη Golden Visa

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τον Νότη Μηταράκη και πήρε τη Golden Visa

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι κάτοχος της Golden Visa στην Ελλάδα πλέον, την οποία παρέλαβε. Ο "Ζοτς" συναντήθηκε με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, είχε την Πέμπτη 13 Μαΐου ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο πολύπειρος τεχνικός, με την πολυετή θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, θέλοντας -εκτός των άλλων- να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση της Golden Visa.

Κάτι που έγινε, με τον ίδιο να την παραλαμβάνει και να απολαμβάνει πλέον τα προνόμια αυτής. Μεταξύ άλλων, έχει τη δυνατότητα για πρόσβασης σε μακρόχρονα καθεστώτα διαμονής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η GOLDEN VISA

Το πρόγραμμα της Golden Visa που εισήχθη με τον Νόμο 4146/2013, δίνεται η δυνατότητα διαμονής πενταετούς διάρκειας και χορηγείται σε άτομα που είτε αποκτούν ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ είτε προχωρούν σε επένδυση κεφαλαίων από 3 έως 100.000.000 ευρώ σε έργα υποδομών ή σε ελληνικές επιχειρήσεις, με τη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας. Πάνω σε αυτό, να επισημανθεί ότι δεν υπάρχει υποχρέωση διαμονής στη χώρα για όποιον αποκτήσει τη Golden Visa, αλλά η δυνατότητα αυτής.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ